Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yemek yediğini görmek

Rüyada çok yemek yediğini görmek

Rüyada çok yemek yediğini görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Rüyada çok yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yemek yediğini görmek bir uzmana başvurulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın yemek yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa yemek yedirmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yapmak ve yedirmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna yemek yedirmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölen bir kişinin yemek yediğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments