Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun yol görmek

Rüyada çok uzun yol görmek

Rüyada çok uzun yol görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun yol gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada uzun bi yol yürümek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada uzun dar yol görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yola gitmek bazı ortak işlere gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun düz yol görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun karanlık yol görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, eşlerinin kapanacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle uzun yola çıkmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada uzun yola çıkmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments