Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun dar yol görmek

Rüyada uzun dar yol görmek

Rüyada uzun dar yol görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, maddi gücünün eksileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Rüyada uzun dar yol gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada uzun dar yol görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada dar yollardan geçmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada dar yol görmek beklenmedik kapıların açılmasına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yol görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada dar yola girmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ince uzun yol görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil yol görmek kendi işinin başına geçeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments