Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın alyanslar görmek

Rüyada altın alyanslar görmek

Rüyada altın alyanslar görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına inanılır.

Rüyada altın alyanslar gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Rüyada iki tane altın alyans görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz altın alyans takmak geleceğe olan inancını yitireceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın alyans takmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada altın alyans görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın alyans bozdurmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın alyans bulmak masrafların altında kalacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada altın alyans taktığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında altın alyans görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments