Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tuzlu yemek yemek

Rüyada çok tuzlu yemek yemek

Rüyada çok tuzlu yemek yemek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok tuzlu yemek yemek gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada tuzlu peynir yemek her anlamda güçleneceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu peynirli yemek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu balık yemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu baklava yemek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz katmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, devlete hizmet etmeye delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada tuzlu yemek yapmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu makarna yemek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments