Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıçmak

Rüyada çok sıçmak

Rüyada çok sıçmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, keder yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada çok sıçmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada odaya sıçmak günlerini hastanede geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Rüyada pantolonuna sıçmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, o masumların bedduasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan sıçmak bazı başka desteklere kavuşacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada açık alana sıçmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş sıçmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada altına sıçmak maddi imkanlarının çoğalacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada poşete sıçmak rızıksız kalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sıçmak ve temizlemek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments