Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevindiğini görmek

Rüyada çok sevindiğini görmek

Rüyada çok sevindiğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok sevindiğini gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada başkasının sevindiğini görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada sevinmek gülmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, herhangi zarara uğramayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işarettir.

Rüyada çok sevinmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin çok sevindiğini görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yetim sevindirmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce üzülmek sonra sevinmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada para görüp sevinmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments