Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevinmek

Rüyada çok sevinmek

Rüyada çok sevinmek kime gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sevinmek gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada başkasının sevindiğini görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevinmek olmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına inanılır.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme sevinmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada para görüp sevinmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada birini görüp sevinmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevinmek oynamak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada birini görünce sevinmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments