Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para miktarını görmek

Rüyada para miktarını görmek

Rüyada para miktarını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada para miktarını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada para miktarı duymak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belli miktarda para görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yüklü miktarda para bulmak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada büyük miktar para görmek karısının çok mutlu olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bir miktar para görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada az miktarda para görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, dara düşeceğine, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir miktarda para görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden yüklü miktarda para almak büyük başarıla kazanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işindeki verimin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments