Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kar görmek

Rüyada çok kar görmek

Rüyada çok kar görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ömrünün uzun olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, inancından ödün vereceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, derde ve kedere düşeceğine delalet eder.

Rüyada çok kar gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kar içinde oturmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada kar ve güvercin görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, istediği noktalara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak nefsine uyacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içine kar görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından bebek çıkardığını görmek sıkıntı yükleneceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Rüyada evin önünde kar görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan düşmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments