Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatın tepesinde olmak

Rüyada inşaatın tepesinde olmak

Rüyada inşaatın tepesinde olmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaatın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Rüyada inşaatın tepesinde olmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaatın tepesine çıkmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada inşaat molozu görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, darda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan inşaatı görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Rüyada inşaat kazmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada inşaat pisliği temizlemek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat halindeki evi temizlemek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments