Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak inci görmek

Rüyada parlak inci görmek

Rüyada parlak inci görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada parlak inci gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada parlak inci görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil inci görmek gönlünün ferahlayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada inci taç görmek huzur ve saadet bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci gibi dişler görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz incili elbise giymek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incinin doğurduğunu görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada inci boncuk görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada incili bilezik takmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, en yüksek makamlara oturacağına, ileri gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments