Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel ayakkabı görmek

Rüyada çok güzel ayakkabı görmek

Rüyada çok güzel ayakkabı görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel ayakkabı gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel ayakkabı giymek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel ayakkabı almak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel ayakkabı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yönetici makamına geleceğine, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel bir ayakkabı giymek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Rüyada çok güzel ayakkabılar görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir ayakkabı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çok güzel ayakkabı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada güzel bir ayakkabı giymek rızkın gittikçe azalacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments