Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel ayakkabı almak

Rüyada güzel ayakkabı almak

Rüyada güzel ayakkabı almak zorlukların son bulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, refah içinde yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel bir ayakkabı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işarettir.

Rüyada güzel ayakkabı giymek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel ayakkabı görmek zor zamanlar yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada güzel ayakkabı almak tartışmaların sonlandırılacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel ayakkabılar görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir ayakkabı giymek evlilik yolunda bir adım atılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işaret eder.

Rüyada güzel ayakkabı görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir ayakkabı giymek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments