Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir ev görmek

Rüyada çok eski bir ev görmek

Rüyada çok eski bir ev görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok eski bir ev gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada eski ev eşyaları görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok eski ev görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski ev ve eşya görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eve girmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak konfor içinde olacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir eve gitmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments