Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük mantar görmek

Rüyada çok büyük mantar görmek

Rüyada çok büyük mantar görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük mantar gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Rüyada büyük mantar görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz mantar toplamak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük mantar toplamak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz mantar görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, evleneceğinize, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük mantar görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet eder.

Rüyada ormanda mantar toplamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret eder.

Rüyada çok mantar görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, aile saadetinin artacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada yenilen mantar görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments