Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kabak görmek

Rüyada çok büyük kabak görmek

Rüyada çok büyük kabak görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, güzel bir hayatı olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Rüyada çok büyük kabak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada çok büyük kabak görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Rüyada büyük kabak görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kestane kabağı görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada taze kabak toplamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kabak mücveri görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Rüyada tatlı kabağı yemek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süs kabağı görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments