Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük bir köpek görmek

Rüyada çok büyük bir köpek görmek

Rüyada çok büyük bir köpek görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, hayatına bakacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada çok büyük bir köpek gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük beyaz köpek görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kara köpek görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük bir köpek görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sarı köpek görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada büyük kurt köpeği görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada büyük köpek sevmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük köpek görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments