Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük bir ata binmek

Rüyada çok büyük bir ata binmek

Rüyada çok büyük bir ata binmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük bir ata binmek gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada büyük bir ata binmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz ata binmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük bir ata binmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, fakirlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada güzel bir ata binmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evde ata binmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunlarını çözeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada doru ata binmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin olup ata binmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Rüyada huysuz bir ata binmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, talihinin artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments