Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük akrep görmek

Rüyada çok büyük akrep görmek

Rüyada çok büyük akrep görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük akrep gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada büyük siyah akrep görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah büyük akrep görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük akrep öldürmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük akrep görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük akrep görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada büyük bir akrep görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işarettir.

Rüyada akrep kovmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada yengeç akrep görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments