Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah akrep görmek

Rüyada büyük siyah akrep görmek

Rüyada büyük siyah akrep görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, ayrılık yaşanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, zorlukların giderileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük siyah akrep gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Rüyada büyük siyah akrep görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük akrep görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük akrep öldürmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük akrep görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir akrep görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yardımın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük akrep görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Rüyada evde siyah akrep görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatlığa erileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah akrep öldürmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments