Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok balık yemek

Rüyada çok balık yemek

Rüyada çok balık yemek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kötü günlerin biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, itibarın sarsılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok balık yemek gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada lezzetli balık yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada büyük çiğ balık yemek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi balık yemek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada süs balığı yemek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah balık yemek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunus balığı eti yemek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kızarmış balık yemek görmek büyük borçlara girmeyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada balık yemek görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments