Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok altın bilezik görmek

Rüyada çok altın bilezik görmek

Rüyada çok altın bilezik görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, amaçlarına ulaşmaya, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada çok altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada anneye altın bilezik takmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik kesmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziği kırık görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik hediye etmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, getirisinden daha fazla olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kaybetmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments