Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun uyuduğunu görmek

Rüyada çocuğunun uyuduğunu görmek

Rüyada çocuğunun uyuduğunu görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun uyuduğunu gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada çocuğun uyuduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuyla uyumak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun uyuduğunu görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin uyuduğunu görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccade üzerinde uyumak büyük sıkıntılar çekileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkesin uyuduğunu görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada tahta üzerinde uyumak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada deniz üzerinde uyumak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments