Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun havale geçirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun havale geçirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun havale geçirdiğini görmek bol hayır duası alınacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun havale geçirdiğini gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Rüyada çocuğunun havale geçirdiğini görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havale geçirdiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalettir.

Rüyada havale geçirmek kazalardan, belalardan korunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada para havale etmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Rüyada sınıf geçtiğini görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments