Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun diş çıkardığını görmek

Rüyada çocuğunun diş çıkardığını görmek

Rüyada çocuğunun diş çıkardığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun diş çıkardığını gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada çocuğun diş çıkardığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye inanılır.

Rüyada çocuğunun diş çıkardığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, darp edileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğinin diş çıkardığını görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin diş çıkardığını görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küçük bebeğin diş çıkardığını görmek rahatsızlık vereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada diş çıkaran bebek görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments