Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek

Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek

Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada küçük bebeğin diş çıkardığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğinin diş çıkardığını görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin yeni diş çıkardığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada bebeğinizin diş çıkardığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş çıkarmış bebek görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin diş çıkardığını görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bir bebeğin diş çıkardığını görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada bebek diş çıkardığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments