Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun delirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun delirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun delirdiğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun delirdiğini gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğun delirdiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun delirdiğini görmek rahatının yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının delirdiğini görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin delirdiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın delirdiğini görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının delirdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada aileden birinin delirdiğini görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının delirdiğini görmek zenginliğe, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kariyerinde atılım yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments