Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun delirdiğini görmek

Rüyada çocuğun delirdiğini görmek

Rüyada çocuğun delirdiğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun delirdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun delirdiğini görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun delirdiğini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin delirdiğini görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sağlığının da bozulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının delirdiğini görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin delirdiğini görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın delirdiğini görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Rüyada komşunun delirdiğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin delirdiğini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments