Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun çalındığını görmek

Rüyada çocuğunun çalındığını görmek

Rüyada çocuğunun çalındığını görmek muradına eremeyeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, keyfe kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çalındığını gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Rüyada çocuğun çalındığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun çalındığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, başarıya giden yollarının açılacağına delalettir.

Rüyada kuaförde çalıştığını görmek çözüm yolları bulamayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ders çalıştığını görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altının çalındığını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, neşesini kaybedeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada mallarının çalındığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işarettir.

Rüyada çalıştığın işyerini görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments