Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek

Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek

Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun bebekliğini gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Rüyada bebek çocuğu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun bebekliğini görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu bebek görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek çocuğu görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu bebek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bebek olarak görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments