Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek çocuğu görmek

Rüyada bebek çocuğu görmek

Rüyada bebek çocuğu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bebek çocuğu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu bebek görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, zenginliğinin süreceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun bebekliğini görmek zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalettir.

Rüyada erkek bebek çocuğu görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, statü atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek çocuğu görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu bebek olarak görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bebek olarak görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments