Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu taşımak

Rüyada çocuğunu taşımak

Rüyada çocuğunu taşımak kötü kişilerden uzak durulacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, açların doyacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu taşımak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada erkek çocuğu taşımak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu taşımak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu sırtında taşımak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yokluk çekmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak çok yükseleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyve taşımak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet eder.

Rüyada karısını sırtında taşımak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments