Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kovalamak

Rüyada çocuğunu kovalamak

Rüyada çocuğunu kovalamak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerinin aksayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kovalamak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada erkek çocuğu kovalamak ele güne muhtaç hallere geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kovalamak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi kovalamak maddi açıdan nefes alınacağına, borçlarının çoğalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada birini köpek kovaladığını görmek sorunlarının artacağına, malın bereketinin artmasına, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Rüyada kurtların kovaladıgını görmek ondan şifa göreceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulur.

Rüyada koşmak kovalamak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, doğru olanı seçeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamın sizi kovaladığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments