Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada komşunun erkek çocuğunu görmek maddi kayba uğrayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusunun çocuğu olduğunu görmek yeni bir araca sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Rüyada komşu çocuğunun öldüğünü görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments