Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu doğurmak

Rüyada erkek çocuğu doğurmak

Rüyada erkek çocuğu doğurmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ulvi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, karlı işler alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının erkek çocuğu doğurduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada üçüz erkek çocuğu doğurmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak emzirmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sermayesinin çoğalacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, durumun değişmesine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu doğurmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments