Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu kucağına almak

Rüyada çocuğu kucağına almak

Rüyada çocuğu kucağına almak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, başarısının yükseleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğu kucağına almak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Rüyada başkasının çocuğunu kucağına almak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağına aldığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu kucağında görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kucağında erkek çocuğu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu kucağa almak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu kucağına almak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, azalacağına inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak makbul olmayan işler yapacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kucağımda erkek çocuğu görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments