Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak

Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak

Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük bir çocuğu kucağına almak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak hayırla yad etmeye, büyük bir kazanç elde edeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu kucağa almak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağa almak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak onlardan büyük hayır göreceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments