Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı bal görmek

Rüyada acı bal görmek

Rüyada acı bal görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kurulu düzeni olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada acı bal gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Rüyada acı bal yemek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı bal görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini acıtmak şansın ve kısmetin açık olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada acı hissetmemek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil acı biber görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada acıkan birini görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada acı soğan görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini acı çekerken görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments