Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından cami görmek

Rüyada altından cami görmek

Rüyada altından cami görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, günahlara tabir olunur.

Rüyada altından cami gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek sıkıntıların aşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altından cami görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın cami görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada cami ve altın görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Rüyada evin altında cami görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su altında cami görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada caminin içini temizlemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiinin içini görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments