Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana dönüşmek

Rüyada şeytana dönüşmek

Rüyada şeytana dönüşmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, mal ve mülk sahibi olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada şeytana dönüşmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Rüyada şeytana dönüşmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalettir.

Rüyada bebeğe dönüşmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çocuğa dönüşmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe dönüşmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ata dönüşmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada hayvana dönüşmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayattan daha zevk alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulur.

Rüyada balığa dönüşmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada karıncaya dönüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments