Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme satmak

Rüyada çizme satmak

Rüyada çizme satmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada çizme satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada çizme satmak imza ve söz yetkisi edineceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çizme görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada çizmenin tekini kaybetmek maddi yükümlülüklerin artacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizme aldığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizme çaldırmak kötü düşmana, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada bayan çizmesi görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına inanılır.

Rüyada taşlı çizme görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada çizme hediye etmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments