Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme almak

Rüyada çizme almak

Rüyada çizme almak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çizme almak gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada çizme denediğini görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada dar çizme giymek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada çizme bulmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada mor çizme giymek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada çizme temizlemek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bordo çizme görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, aradığı aşkı bulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments