Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, iş öğreneceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yumurtası görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments