Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinli eve girmek

Rüyada cinli eve girmek

Rüyada cinli eve girmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada cinli eve girmek gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Rüyada cinli eve girmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, çocuklarının fazla olacağına işaret eder.

Rüyada cinler alemine girmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evde cin olduğunu hissetmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden cin kovmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin evi görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinli ev görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada evde cin görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinlerin eve girdiğini görmek yaptığı işte sivrileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
13 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer

Selamlar, rüyamda cinli bir eve giriyoruz onu evden uzaklaştırmak için, yanımda ve arkamda birileri var ama tanımıyorum onları yüzlerini de görmüyorum. Eve girince sert ve güçlü rüzgarlar esiyor sanki ve ben sürekli Nas Suresini okuyorum sanki evdeki cin güçten düşüyor gibi oluyor ama sonra ben uyandım. Hayırlara çıksın ama beni etkiledi biraz bu rüya yorumunuz nedir, teşekkürler şimdiden.

Space

Bir kaç ayda bir bu rüyayı görüyorum. Büyük bir köy var ve insanlar bu köye girmeye çok korkuyor. Korkumu hissetmeme rağmen yürümemi durduramıyorum. Sürekli aynı eve gidiyorum. İçerisi cinlerle dolu. Sürekli perdeleri kapıları çarpıp, eşyaları düşürüyorlar. Ev sahibi kız bu normal çünkü gitmeni istiyorlar diyor. Sürekli gözlerini üstümde hissediyorum. Köyden çıkıyorum ve uyanıyorum. Uyandıktan sonra her yerde yanımdalar ve beni izliyorlar gibi hissediyorum.

bet

Merhabalar
Rüyamda tanımadığım bir kadın bana diyor ki saçını çok güzel yapacak çok sağlıklı ve çok parlak olacak bir yöntem biliyorum ve biz bunu yapıyoruz diyor. Sonra bir eve gidiyoruz bu tanımadığım kadının dediği yere kadın da orada bekliyor. Yanımda eşim ile birlikte gidiyoruz. Bana diyor ki siz şu kanepeye oturun eşimi de karşı kanepeye oturtuyor. Sonra hazır mısınız başlıyoruz diyor ve bişeyler söylemeye başlıyor o an cinler geliyor sonra beni bir cin omzundan tutup yatırıyor kanepeye

bet

çok teşekkür ederim

Melike

Rüyamda dayımın evine giriyoruz komşular girmeyin pis kokuyor falan diyor
İçeriye bir giriyoruz heryer insan dışkısı
Evin her odasında var köşelerde ve ortada olmak üzere
Yanımda kuzenlerim var ben yüksek sesle Ayetel Kürsi okuyorum kuzenlerim de bildikleri duaları okuyorlar
Sonra bir odaya girdik duvarda yansıma gibi birşey var
Annemin kılığına girmiş kuzenime hakaret ve tehdit ediyor sonra ben bağırıp çağırıyorum birşey yapamazsın gibisine
Sana da sıra gelecek merak etme diyor

Siyah böğürtlen

Rüyamda kendi dairemizden taşınıp eski kötü bir villaya taşındık ben evin içinde cin olduğunu hissediyordum ama korksamda bir şey demiyordum sürekli gidip gelip tezgahın üstünden kuzenlerimle çikolata alıyorduk annem evi tek başına temizliyordu üst katı temizlemiyordu yetişemiyordu orayı temizlemeye ilk katta ki diğer koridor da ki odanın kapısını açtığı an ailemizden biri açtı çığlık sesi geldi kaç kaç diye bana bağırdı bizde dışarı kaçtık dışarıdan bulduğum yerin üstündeki tüfeği elime aldım ve bi yandan sağa sola bakıyordum bizim köydeki sattam olarak bilinen köyün delisi orda ne aradığını bilmiyorum ver bana tüfeğimi diyordu kurşunları tüfeğin içine koyduktan sonra ona verdim çok korkuyorum bilen biri lütfen cevaplasın Allah rızası için cevaplayın

Black pruple

Merhabalar ben bu rüyayı 2 gündür aynı şekilde aynı evde aynı insanlarla gördüm bugün içimi çok huzursuz etti korktum baya neyse rüyamı anlatayım lüks bir apartmana girdik oturan yok iki kişi oturuyor bizde yeni taşınmışız biz eve giriyoruz bi kaç adamla anneme musallat olmuşlar çok kötü garip davranıyordu. Sonra biz evin bi kaç yerinde küçük bebekler buluyoruz diğer evde aynı şekilde cinli birine de musallat olmuşlar oda deli deli bakıyordu. Annem rüyamda sürekli bağırıyor du kızıyordu dua okuyorum rüyamda annem suus diye bağırıyordu sonra tekrar okumak istediğimde sesim çıkmıyordu LÜTFEN CEVAPLAYIN HALA ETKİSİNDEN ÇIKAMADIM