Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ziynet eşyaları görmek

Rüyada altın ziynet eşyaları görmek

Rüyada altın ziynet eşyaları görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ziynet eşyaları gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada altın ziynet eşyası takmak elin bollaşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada altın ziynet eşyaları görmek amaçlarına ulaşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yaşama hevesinden olacağına delalettir.

Rüyada altın ziynet eşyası bulmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ziynet eşyası görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ziynet eşyası almak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretinin büyüyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ziynet eşyasının çalındığını görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni adımlar atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası kaybetmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işarettir.

Rüyada ziynet eşyasını kaybetmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments