Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziynet eşyası almak

Rüyada ziynet eşyası almak

Rüyada ziynet eşyası almak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ziynet eşyası almak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada ziynet eşyası satmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın ziynet eşyaları görmek rakiplerine büyük fark atacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada ziynet eşyasının çalındığını görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, malında azalmaya, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Rüyada ziynet eşyalarının çalındığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Rüyada ziynet eşyasını kaybetmek hatalarını fark edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada altın ziynet eşyası görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası kaybetmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments