Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi hapsetmek

Rüyada kedi hapsetmek

Rüyada kedi hapsetmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada kedi hapsetmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kedi hapsetmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından hapsedilmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir yere hapsedildiğini görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada odaya hapsedilmek dini vecibelerini yerine getireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini hapsetmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada cin hapsetmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada eve hapsedilmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı hapsetmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments