Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin cağırmak

Rüyada cin cağırmak

Rüyada cin cağırmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin cağırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada cin cağırmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cağ kebabı görmek hak yolundan ayrılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada cin sesi duymak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada cin büyü görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Rüyada cinlerle mücadele etmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinle arkadaş olmak önünü göremez olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cine dokunmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada cinin varlığını hissetmek düşmanından kurtulmaya, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, başarı kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments