Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük taktığını görmek

Rüyada altın yüzük taktığını görmek

Rüyada altın yüzük taktığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, büyük düşüneceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada altın yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yokluk içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının altın yüzük taktığını görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, darlık içine düşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının altın yüzük taktığını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin altın yüzük taktığını görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük taktığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments